آخرین اخبار
کد مطلب: 102921
براي مريض نشدن در پاييز چه بخوريم؟
تاریخ انتشار : 1394/07/25 10:53:21
نمایش : 1341
سيب‌ها براي فصل پاييز فوق‌العاده هستند چون کمک مي‌کنند تا در اين فصل پُر فراز و نشيب سالم بمانيد. سيب‌ها در مقايسه با ميوه‌هاي ديگر پاييز، سرشار از آنتي‌اکسيدان‌ها هستند، و منبع غني مواد مغذي به شمار مي‌روند.
به گزارش سلام لردگان، در واقع سيب حاوي فيبر زياد و مواد مغذي گياهي خاصي است که سطح قند خون را تنظيم مي‌کنند. مي‌توانيد از انواع سيب‌ها به‌عنوان ميان‌وعده يا به‌عنوان دسر بعد از وعده‌هاي غذايي استفاده کنيد.


کدو تنبل از گياهاني است که بايد در فصل پاييز از آن‌ها استفاده کنيد. اين کدوها سرشار از بتاکاروتن هستند که به ويتامين A تبديل مي‌شود، و ويتامين K و پتاسيم زيادي هم دارند.

جالب است بدانيد با اين‌که دانه‌هاي کدو تنبل خيلي ريز و کوچک هستند، اما در واقع منبع غني‌اي از مواد مغذي مختلف به شمار مي‌روند که حاوي منيزيم، روي، آهن، تريپتوفان، امگا 3 و ويتامين E است.

خوردن اين دانه‌ها مي‌تواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند، و حتي باعث ترشح سروتونين در مغز شود که احساس خوبي در انسان‌ها ايجاد مي‌کند و مانع از ميل خوردن شديد مي‌شود. پس اگر دفعه بعدي احساس کرديد شديدا هوس غذاهاي شور کرده‌ايد، مقداري دانه کدو تنبل بخوريد.

منبع: جوان آنلاين

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس